Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Skireis Fieberbrunn

17 januari 2020 16:00 22 januari 2020 13:00

Vier hele dagen skiën met de WVMN

‘Wat dacht je van Fieberbrunn-Saalbach-Hinterglemm?’

Na jaren van afwezigheid staat hij weer op het programma, bij voldoende belangstelling: de WVMN-wintersportreis in een waar ski-paradijs!

Door het samenvoegen van de gebieden Fieberbrunn en Saalbach/Hinterglemm gaan we los in misschien wel het grootste aanééngesloten skigebied van Oostenrijk.

Wie wil dat nou niet?

Een quick scan na het sportuurtje met het Fitteam bij één van de koffiebanken in het Panbos leverde direct al enthousiaste reacties op. Al vele keren organiseerde de WVMN in het verleden goed bezochte korte skireizen naar Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Een tijdje hebben we die niet meer georganiseerd, maar nu gaat het toch weer kriebelen. Onderstaande reis lijkt ons prima geschikt voor de wens van veel WVMN-ers om naast hun eigen wintersportvakantie van meestal een week ook nog even een opwarm (huh?) wintertrip te hebben.

Deze keer gaan we samenwerken met Peter Langhout (heeft Euronoord overgenomen).

In het kort

  • Vrijdagavond 17 t/m woensdagochtend 22 januari 2020
  • Kosten € 431,- pp bij 2 personen per kamer incl bijdrage voor reserveringskosten en calamiteitenfonds.
  • Eénpersoonskamer is € 521,-. Geef je je alleen op en er is niemand anders die alleen is en een kamer wil delen, dan betaal je dus € 521,-. Alles onder voorbehoud van beschikbaarheid van éénpersoonskamer(s).
  • Royal Class bus, vertrek vanuit Utrecht bij parkeergarage Westraven
  • Schlosshotel Rosenegg Fieberbrunn, hp
  • excl. skipas, ter plaatse te regelen, 4 daagse pas €  205,-.

Meer informatie over de skireis naar Fieberbrunn.

Deze reis is speciaal voor leden van de WVMNEn wil je wel mee maar ben je geen lid? Dan word je dat toch even. Kijk op de WVMN-site hoe je dat aanpakt.

Aanmelden kan door onderstaand contactformulier in te vullen en een aanbetaling te doen. Je kunt het formulier ook gebruiken om meer informatie op te vragen bij Jeanet.

De aanbetaling van € 65,- per persoon overmaken op rekeningnr. NL85INGB0003146819 t.n.v. penningmeester WVMN, onder vermelding van Fieberbrunn 2020 en je naam en telefoonnummer.

NB

  1. Wij hebben een optie op een aantal kamers t/m 11 oktober, dus reageer gauw.  
  2. De volgorde van binnenkomst van de aanbetaling is bepalend voor deelname en toekenning kamer.
  3. Zelf zorgen voor reis- en annuleringsverzekering! De WVMN kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor geleden ongemak.

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden of om meer informatie in te winnen.