Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nordic Walk met Harrie

17 oktober 2021 10:00 14:00

De wandeling start bij het Doornse Gat om 10 uur. Woensdag 29 september heeft Harrie voorgewandeld en een mooie route uitgestippeld. Het was zeer nat, maar dat zorgt er wel voor dat er veel paddenstoelen zullen zijn. We hopen dat het 17 oktober mooier herfstweer zal zijn. Na ongeveer 1,5 uur wandelen zal er bij Sandenburg worden genoten van een kop koffie/thee met een stuk appelgebak (al dan niet met slagroom).

De kosten zijn € 10,00 p.p voor leden van WVMN.
Niet-leden betalen  € 15,00.

Dit is inclusief een kop koffie met wat lekkers.

Geef je snel op, zodat we tijdig weten hoeveel deelnemers er zijn en we de catering kunnen regelen. Deze keer hebben we wederom geen minimum aantal deelnemers.

Opgeven kan door overmaken van het verschuldigde bedrag naar: IBAN NL85INGB0003146819 tnv Penningmeester WVMN met vermelding van NW2021Okt. Of een mailtje te sturen naar: activiteiten@wvmn.nl ovv NW2021Okt. Stuur ook een bericht als je een dieet hebt of als je geen eigen stokken hebt en toch mee wilt doen.

Wie hebben zich (totnutoe) aangemeld: Rob L, Hetty M, Maja van B, Antoinette B, Aart en Ria, Giny S, Joke, Jos en Riet R, Riet T en Trees B.