Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nordic Walk met Harrie

7 april 2019 10:00 14:00

Wil je graag lekker bewegen en buiten zijn, dan hebben we goed nieuws. Ook dit jaar weer een mooie tour onder begeleiding van Harrie. De wandeling vindt plaats op Landgoed Heidestein, gelegen tussen Zeist en Driebergen. Het gebied bestaat uit naald- en gemengde bossen met heidevelden, stuifzanden en waterpartijen. Een kudde schapen zorgt ervoor dat het gebied open blijft door het eten van gras en jonge boompjes. Na een paar kilometer kun je bijtanken met koffie/thee en wat lekkers in cafe Ouwekamp in Austerlitz. Via het Beauforthuis gaan we terug richting Heidestein.

Het goede weer is al besteld, dus geef je snel op.
We verzamelen om 09:45 en vertrekken om 10:00 uur vanaf Heidestein aan de Prinses Margrietlaan in Zeist en maken daar één mooie ronde van ongeveer 10 km.

De kosten zijn € 10,00 p.p voor leden van WVMN. Niet-leden betalen  € 15,00. Dit is inclusief een kop koffie met een taartje.

Oh ja, voor de niet-leden nog even dit: als je voor de tweede keer als 
niet-lid meedoet aan de activiteiten van WVMN, kun je net zo goed lid kunt worden, want ….
Het organiseren van leuke dingen kost tijd en geld en dat is wat we 
met de contributie van de leden doen.

Opgeven kun je door het overmaken van het verschuldigde bedrag naar: IBAN NL85INGB0003146819 tnv Penningmeester WVMN met vermelding van NWmrt2019. Een mailtje naar activiteiten@wvmn.nl kan ook.

Gegevens

Datum:
7 april 2019
Tijd:
10:00 – 14:00
Kosten:
€10 – €15
Evenement Categorie:

Organisator

Peter van Stroe
E-mail:
activiteiten@wvmn.nl

Heidestein

Heidestein Prinses Margrietlaan
Zeist,
+ Google Maps