Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Mountainbiken of Wandelen & BBQ

26 mei 2019 13:00 20:00

Dit jaarlijkse evenement vindt uiteraard in 2019 ook plaats. Dit keer wederom in Leersum en omgeving. Vorig jaar heeft geleerd dat het voor de moutainbikers een leuk en uitdagend parcours betreft, wat nogmaals verkend kan worden. Voor de beginner een leuke uitdaging en voor de gevorderde een kans om zich te verbeteren. De mountainbikers verzamelen om 13:00 uur bij Restaurant De Heuvelrug, Scherpenzeelseweg 45a in Leersum.

Alternatief is een mooie wandeling. De wandeling zal zo’n 2,5 uur in beslag nemen door een mooi natuurgebied. Tijd om bij te kletsen onderweg is er natuurlijk ook. De wandelaars verzamelen om 13:00 uur bij IJsclub Doorn, IJsberglaantje 1, 3941 MM Doorn.

Aansluitend een BBQ voor wie zin heeft. Ook voor de vegetariërs is er genoeg te genieten bij de BBQ; er zijn heerlijke salades en stokbroodjes met kruidenboter. Uiteraard kun je ook alleen deelnemen aan de BBQ, we verzamelen 17:00 uur bij de IJsclub in Doorn.

De kosten zijn als volgt verdeeld.
Voor leden
Moutainbiken (met huur fiets en helm) 25,00
BBQ 17,50

Voor niet leden
Moutainbiken (met huur fiets en helm) 25,00
BBQ 25,00.

Het is ook mogelijk je eigen Moutainbike mee te brengen, dan worden er geen kosten voor het Moutainbiken in rekening gebracht. Je moet dan wel zelf zorgen voor het verplichte ATB-vignet voor de Utrechtse Heuvelrug.
Wandelaars betalen ook alleen de BBQ indien daarvan gebruik wordt gemaakt.

Vul onderstaand formulier in voor 13 mei 2019 om je op te geven.  Geef in de opmerkingen de lengtes aan van de personen, zodat de huurfiets de juiste framehoogte krijgt. Ook even aangeven of je je eigen bike meebrengt of dat je deelneemt aan de wandeling.
Geef ook aan of je vegetarisch bent, zodat we niet te veel vlees bestellen en ervoor kunnen zorgen dat er genoeg groentjes zijn.

Vergeet niet het verschuldigde bedrag vóór de grote dag over te maken op NL85INGB0003146819 t.n.v. penningmeester WVMN. Zet in de omschrijving ‘Mountainbiken/Fietsen mei 2019’.