Bestuur

Bestuur

Antoinette Barkel
Voorzitter

Ik doe al weer meer dan 20 jaar mee met de skifittrainingen. Ooit in de hal begonnen en later ook in het bos. Onder begeleiding van ervaren trainers lekker aan je skispieren werken en het is ook nog eens gezellig.
Ik ben meerdere keren per jaar op de latten in de sneeuw te vinden. Ik ben een echte Francofiel dus in het mooie Frankrijk ben ik vaak. Daarnaast houd ik enorm van reizen;  ik zit elk jaar ook wel ergens in de wereld van andere culturen en natuurschoon te genieten.

Peter van Stroe
Activiteitencommissie

Geruime tijd ben ik actief deelnemer van het Fitteam. Zowel in de zaal als het bos. De ontspannen sfeer in de groepen vind ik erg plezierig. Naast sporten bij het FitTeam ga ik al jaren in de winter een week op de latten in Oostenrijk en sinds kort kan je me in midden Nederland op de racefiets tegenkomen. Ik werk als conciërge op de leukste middelbare school van Utrecht-centrum. 

Coos Batenburg
Penningmeester
Maja van Bemmel
Secretaris

Al vele jaren neem ik deel aan de sneeuwfittrainingen, zowel in het bos als in de zaal. De laatste jaren is daar Nordic walking bijgekomen. Zo houd ik mijn conditie tenminste op peil, in een hele fijne sfeer en onder deskundige leiding.

Ik ben lang werkzaam geweest in het (speciaal) basisonderwijs. 

Nu mag ik al weer enkele jaren meedoen in het bestuur van onze zeer gezellige vereniging WVMN!

Jose Jansen
PR & Communicatie

Al enige tijd sport ik in het bos en werk ik actief aan mijn conditie. Van oorsprong ben ik afgestudeerd in de Culturele Antropologie, maar nu ben ik werkzaam als informatie-analiste bij een academisch ziekenhuis in Utrecht.